EON Sport
home
Новини
Промоции
Моят профил
За връзка с нас
Езици
Валути:
Количка
В количката: 0 артикули
banner_top
Катaлог
baner left
Промоции
Електронни протектори за крака gen1
Електронни п
Електронни протектори за крака gen1
105.00лв
80.00лв
Доставка на артикулите Доставка на артикулите

ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ ЗА БЪЛГАРИЯ

Доставката на поръчаните от Вас стоки се извършва в срок до 2 работни дни, след като получите потвърждение, че поръчката е обработена. Заплащането на поръчаните стоки се извършва в момента на получаването им от куриерската служба. Цената за доставката упомената в процеса на подаване на поръчката и за всички пратки, независимо от тяхното тегло и подлежи на промяна. Плащането на поръчаната стока се извършва при нейното получаване от куриера, който Ви я достави, или чрез предварително плащане чрез кредитна/дебитна карта с Moneybookers.

АНУЛИРАНЕ НА ПОРЪЧКА, ЗАМЯНА

В седемдневен срок, считано от деня, следващ датата на подписването на приемо-предавателния протокол, клиентът има право да върне закупената стока, без да дължи обезщетение, при следните условия:

Продуктите да бъдат с ненарушена цялост, без наранявания, одрасквания или външни повреди;
Да не са правени опити за поправяне на продуктите от неоторизирани лица;
Да не са на лице повреди, причинени от клиента поради невнимателно транспортиране, неправилна употреба или неспазване изискванията на производителя;
Транспортните разходи за връщането на стоката до централния офис на EON Спорт са за сметка на клиента.
Закупуването на стоката се доказва с представяне на оригиналния приемо-предавателен протокол и касова бележка, а за нейното връщане се изготвя допълнителен протокол, който се подписва от двете страни.

Потребителят има право на рекламация при:
1. дефекти на стоката;
2. несъответствие с обявения размер;

Ако имате въпроси, моля, свържете се с нас на тел: 0876 211 819 магазин | +359 888 284095 управител или на e-mail: eonsport@abv.bg

Уважаеми клиенти, eonsport.net следи за защитата на Вашите права съгласно Закона за защита на потребителите и за правилата за търговия.

Продължи
Информация
Най-купувано
Новини
Извита Боксова лапа Intense Fight 1 бр

Закупените от Вас артикули, подготвени и изпратени от http://www.eonsport.net/ ще пътуват към Вас на преференциални цени на доставка с куриерите на Еконт Експрес (с включена 20% отстъпка). Ако решите самостоятелно да подготвите пратка без да се ангажирате с покупка от http://www.eonsport.net/, Еконт Експрес ще Ви предостави 3% отстъпка за всяка пратка по която сте платец.